Romanian Go Forum

Forumul jucatorilor romani de Go
You are not connected. Please login or register

Materiale pentru începători

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Materiale pentru începători on Sun Dec 21, 2014 6:23 pm

Salutare,

Am doi nepoței de aproximativ 4 anișori cu părinți dornici să învețe și să îi învețe regulile Go-ului.

Poate cineva să mă ajute cu niște pliante cu regulile de bază și două joculețe 9x9? Se găseau la un moment dat niște joculețe cu tablă și piesele din carton, speciale pentru începători.

Mulțumesc

0749625986

View user profile

2 Re: Materiale pentru începători on Sun Dec 21, 2014 8:49 pm

La un moment dat a existat o initiativa - au aparut jocuri facute de "Pagini Aurii" - din pacate jocul a fost facut 10x10, iar linia de margine era chiar pe marginea tablei. Despre ele este vorba?

View user profile

3 Re: Materiale pentru începători on Mon Dec 22, 2014 10:20 am

http://gobase.org/studying/rules/?id=11&ln=ro
Regulile de baza sunt in link.Se poate scoate la imprimanta!

View user profile

4 Re: Materiale pentru începători on Mon Dec 22, 2014 11:13 am

Da, presupun ca la cele facute de Pagini Aurii ma refeream. Mi s-au parut destul de ok executate, cel putin in comparatie cu ce as putea eu sa fac manual fara sa irosesc prea mult timp.

Incerc sa le pun parintilor si copiilor in brate niste materiale prezentatibile (si nu niste print-uri executate in graba) pentru a-i atrage.

Unul dintre copii locuieste in Cluj si va merge in scurt timp la clubul domnului Ghetu. Foarte interesant este ca aseara m-a vizitat pentru prima oara dupa 3-4 luni. Iar ultima oara i-am aratat tabla si bolurile si l-am invatat ce inseamna atari, am jucat pentru 5-10 minunte si apoi i-am aratat primul episod din Hikaru. Aseara, stupoare, de cum a intrat pe usa m-a invitat sa jucam go si mi-a spus ca vrea sa vada in continuare desenul cu "fantoma" care joaca Go Smile Ce memorie pot avea..

Eu de-a lungul anilor am stras foarte multe materiale pentru incepatori (brosuri, initiere in Go, atari Go, joculete de la Pagini Aurii) insa le-am tot impartit copiilor pe care i-am simtit cu potential.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum