Romanian Go Forum

Forumul jucatorilor romani de Go
You are not connected. Please login or register

Sectiune "Proiecte"

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Sectiune "Proiecte" on Sun Dec 21, 2014 10:14 am

Salut,

Daca membrii acestui forum vor sa se implice si in realizarea unor proiecte (legate de Go, desigur), propun crearea unei sectiuni dedicate.
Am deja un proiect pe care vreau sa-l propun spre discutie si sper sa gasesc in acest forum jucatori dispusi sa ajute la punerea lui in practica.

Mirel

View user profile http://tsurukame.ro/

2 Re: Sectiune "Proiecte" on Mon Dec 22, 2014 3:17 pm

Pai zi-ne de proiect.

Eu, ca idee de proiect, sau ce cred ca ar fi bine de facut/avut, ar fi o liga pentru jucatorii de top.
Majoritatea jucatorilor tari baltesc de ani de zile. Nu au nici un fel de motivatie sa mai joace. Cred ca in afara de mine si de Cornel Burzo care jucam ceva mai des ( aproape zilnic), ar mai fi citiva care poate joaca saptaminal o partida, restu cam deloc. Un sistem gen Jotsu. cu 2 ligi minim, cu max 8 jucatori in fiecare liga, care sa permute in functie de rezultate.
Si ca sa aiba continuitate, cred ca foarte important ar fi sa punem niste premii, nu foarte mari, dar care sa justifice sau sa dea un sens ligii ( ca ordin de marime ma gindeam la ceva de genu 50-100 lei pt cistigatoru ligii) . Si din cauza ca momentan diferentele de tarie sint destul de mari intre primii 8 sa zicem , premiile ar motiva pe cei mai tari sa joace.Pentru cei mai slabutzi, motivarea ar fi sa joace cu aia tari si sa invete.
Fondurile, nu stiu de unde ar putea fi scoase, sponosrizari poate?Dar cred ca un total de 200-300 de lei o data la 1.5-2 luni ar fi niste bani cheltuiti cu mare folos.
Motorul ar trebui sa fie jucatul si comentatul partidelor.
Si cred ca o asemenea Liga ar fi binevenita si s-ar completa f bine si cu comentariile saptaminale ale lui Catalin .

View user profile

3 Re: Sectiune "Proiecte" on Mon Dec 22, 2014 7:51 pm

O sa zic de proiect in sectiunea respectiva, sa nu se piarda printre alte subiecte. Cred ca asta e si ideea forumului, de organizare/ordonare a discutiilor.

View user profile http://tsurukame.ro/

4 Re: Sectiune "Proiecte" on Mon Dec 22, 2014 8:52 pm

Admin

avatar
Admin
Am creat o sectiune Proiecte in pagina principala. Initial am crezut ca putem sa punem proiecte intr-una din sectiunile deja existente insa intr-adevar isi merita un loc separat doar pentru asta.Last edited by Admin on Mon Dec 22, 2014 11:59 pm; edited 1 time in total

View user profile http://rogo.forumgratuit.ro

5 Re: Sectiune "Proiecte" on Tue Dec 23, 2014 4:55 am

@Admin wrote:Am creat o sectiune Proiecte in pagina principala. Initial am crezut ca putem sa punem proiecte intr-una din sectiunile deja existente insa intr-adevar isi merita un loc separat doar pentru asta.

Multumesc! O sa postez acolo.

View user profile http://tsurukame.ro/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum