Romanian Go Forum

Forumul jucatorilor romani de Go








You are not connected. Please login or register

Campionatul National de Go pe Perechi 2015

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Campionatul National de Go pe Perechi 2015 Empty Campionatul National de Go pe Perechi 2015 on Sun Jan 18, 2015 2:38 pm

Crelo


Salut,

Campionatul National de Go pe Perechi se va tine in 14-15 februarie la Poiana Brasov, in paralel cu Trofeul FRGo Junior.

Intrucit probabil exista persoane care pot juca in ambele turnee vom face programul dupa ce vom sti cita lume s-a inscris. Ca urmare va rog sa va inregistrati participarea la cele doua turnee pe site-ul federatiei (o sa apara si Campionatul pe Perechi in scurt timp).

Este posibil sa adaugam runde vineri seara (o runda) si duminica dupa-amiaza (una sau doua runde), in functie de necesitati. Va rog sa scrieti prin email (pe adresa mea si a lui Mirel) sau aici pe forum daca puteti sau nu puteti juca vineri 13 sau duminica 15 dupa-amiaza. Programul final il vom face dupa 5 februarie, pina atunci aveti timp sa va hotariti.

Lucky Calota

Crelo


Conditii:

(13) 14 - 15 februarie

Poiana Brasov la hotel Caraiman
Cazarea la hotel Caraiman costa 30 lei pe noapte de persoana in camera dubla. Masa costa 50 lei pe zi, la restaurantul din incinta hotelului. Sala de joc se gaseste la parterul hotelului Caraiman.
Rezervarile pentru cazare si masa se fac pana la data de 3 februarie 2015. Dupa aceasta data nu garantam ca vom mai putea oferi aceste servicii la hotel Caraiman.

Participantii trebuie sa fie legitimati la un club afiliat FRGo si sa aiba taxa de viza anuala platita iar cluburile ai caror membri sunt trebuie sa aiba taxa anuala platita, de asemenea. Aceste taxe se pot plati si la sosirea la sala de joc.

Lucky Calota

Crelo


Sistemul de concurs va fi round-robin sau elvetian, in functie de numarul perechilor.
Timp de gindire 40 min cu byo-yomi 30s, 5 runde.

Lucky Calota

dr.Toma


Lucky, dar pana la urma cum a ramas cu regulamentul pt participarea la mondiale si cu clasamentul? In functie de asta este posibil sa mai rasara cateva perechi, sau dimpotriva...

Poti, te rog, sa postezi pe undeva si asta?

Thx

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum