Romanian Go Forum

Forumul jucatorilor romani de Go
You are not connected. Please login or register

O propunere pt topicul Incepatori

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 O propunere pt topicul Incepatori on Sun Dec 21, 2014 1:05 pm

Pentru incepatorii care ar vrea sa joaca jocul ar fi utila o lista cu jucatori dispusi sa faca initiere. Daca cei interesati de joc vad ca in orasul lor sau prin apropierea lui exista si altcineva care stie jocul si ar fi dispus sa-i ajute ar prinde mai mult curaj.

Propun o subsectiune a topicului Incepatori numita "Lista celor dispusi sa te initieze" si sa fie grupata pe Tari/Regiuni/Localitati. Este important insa ca cei care se inscriu pe acea lista sa poate sa-si modifice singuri datele de contact si chiar sa poata sa se retraga temporar sau definitiv in functie de timpul si viata lor.

O renastere adevarata nu poate avea loc decat atunci cand din cenusa carbonizata isi va lua zborul o pasare maiastra. Si maiastra asta nu poate sa se nasca decat din sacrificiul celor dispusi sa faca filantropie pentru generatiile urmatoare de jucatori.

View user profile

2 Re: O propunere pt topicul Incepatori on Sun Dec 21, 2014 1:10 pm

Da, este o buna idee crearea unei sectiuni pentru incepatori si cum cred ca gasirea unor jucatori este mai dificila este mai la indemana specificarea unor linkuri unde pot gasi regulamentul, articole si chiar servere de go. Cine mai este la curent cu site-uri de acest gen ar putea da o mana de ajutor.Last edited by jim on Sun Dec 21, 2014 4:08 pm; edited 1 time in total

View user profile

3 Re: O propunere pt topicul Incepatori on Sun Dec 21, 2014 1:49 pm

Daca Sahul poate de ce sa nu ne unim fortele cu ei? Se pare ca au reusit sa deschida o usa. In Germania sunt avansati cu introducerea Go-ului in scoli. Insa exista la noi la Go bine definita procedura de atestare ca Instructor de Go? Eu de aici as incepe. Procedura clara si documentatie accesibila pentru examenul de atestare. Cu cat mai multi instructori cu atat mai bine. Taria Instructorilor sa fie data de taria elevilor. In lista oficiala de intructori a federatiei trebuie sa existe rubrica speciala cu elevii initiati. Asta-i cea mai mare rasplata a unui instructor. Sa fie depasit de elevii lui.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum